Rohkema info nägemiseks:

AUDIITORBÜROO MAALINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 480; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUDIITORBÜROO MAALINN OÜ kohta arvamuslugu!"

AUDIITORBÜROO MAALINN OÜ hetkeolukord

Juba 480 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Audiitorbüroo Maalinn OÜ asutati 20.10.2020.a. Ettevõtte tegevusaladeks on tulenevalt audiitoräriühingu staatusest auditeerimine ja sellega seonduv äritegevus. Audiitorbüroo Maalinn OÜ on kantud audiitoräriühingute nimekirja 10.11.2020 Audiitortegevuse järelvalve nõukogi ostusega nr 698 ja omab tegevusluba tegutsemiseks audiitorühinguna (tegevusluba nr. 296). Vastavalt kehtivatele õigusaktidele ei või audiitorühing tegutseda tegevusalal, mis ei ole audiitorteenuse osutamine või muu eelnimetatuga seonduv äritegevus.

Büroo koosseisus on käesoleva aastaaruande koostamisperioodi seisuga 1 vandeaudiitor.

2022/2023 majandusaasta oli äriühingu kolmas majandus- ja tegevusaastaks. Majandusaasta müügitulu kokku moodustas 195 669 eurot (2021/2022: 151 388 eurot) ja majandusaasta lõppes 36 211 euro suuruse puhaskasumiga (2020/2021 : 20 689 eurot).

Aruandeperioodil ei tehtud olulisi investeeringuid. Märkimisväärseid investeeringuid ei plaanita ka järgmiseks majandusaastaks.

Audiitoräriühingus Audiitorbüroo Maalinn OÜ töötas aruandeperioodil keskmiselt 2 põhikohaga töötajat, täiendav tööjõuvajadus kaeti professionaalse tööjõuteenuse sisseostmise kaudu. OÜ juhatus on üheliikmeline, kuhu kuulub omanik.

Juhatuse liikmetele pole ette nähtud soodustusi ega tasu ametist lahkumisel.

Tulevikus kavatseb Audiitorbüroo Maalinn OÜ jätkata audiitorühinguna senist majandustegevust. Äriühingu tegevusele võivad tulevikus mõju avaldada üldise majanduskeskkonna arengud ja seadusemuudatused audiitortegevust reguleerivates õigusaktides.

AUDIITORBÜROO MAALINN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.